Σχετικα με μας

Ζιωζιας Β. Αποστολος

Δικηγόρος - Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής

Ο Απόστολος Ζιώζιας γεννήθηκε στη Λάρισα  το έτος 1979 και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Είναι Δικηγόρος Τρικάλων, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης σε Αστικές και Εμπορικές Υποθέσεις (Ν.3898/2010). Είναι πτυχιούχος του τμήματος Νομικής, της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έχει εκπαιδευτεί από το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης και έχει πιστοποιηθεί ως Διαμεσολαβητής από τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα εκπαίδευσης ADRg UK, στην Αστική και Εμπορική Διαμεσολάβηση (Accredited Mediator in Civil & Commercial Mediator Training Programme) και είναι μέλος του Ομίλου Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών του Ηνωμένου Βασιλείου (ADR Group). Έχει εκπαιδευτεί από το Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” και έχει λάβει πιστοποίηση στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών (Ν.4469/2017) – Εξειδίκευση στην Τραπεζική Διαμεσολάβηση.

Είναι Συντονιστής του ειδικού Μητρώου της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του άρθρου 6 του Ν.4469/2017. Ασκεί ενεργή δικηγορία και παρέχει νομικές υπηρεσίες σε πολλούς τομείς Δικαίου, έχοντας εμπειρία επί σειρά ετών ως νομικός σύμβουλος σε πιστωτικά ιδρύματα, εμπορικές εταιρείες κι επιχειρήσεις. Υπήρξε ειδικός συνεργάτης του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Έχει παρακολουθήσει διαδραστικά εργαστήρια στην οικογενειακή, την εργασιακή και τη διεθνή διαμεσολάβηση από έμπειρους ξένους εκπαιδευτές και διαμεσολαβητές της Μεγάλης Βρετανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών.